Van Varken tot Porchetta bij de Kleine Wildenberg in Diepenveen

Op woensdag 29 april waren we te gast bij de Kleine Wildenberg in Diepenveen (www.dekleinewildenberg.nl) een geweldige bedrijf waar ze de zorgboerderij combineren met recreatie, waar ze prachtige huisjes verhuren en een vrolijke pipowagen….. en waar ze voor het eerst een eigen varken hebben geslacht. En wij hadden de eer daar wat lekkers van te maken voor de aanwezige gasten. Van Varken tot Porchetta! Natuurlijk gingen de deelnemers ook lekker koken; asperges met forel en mierikswortel, gerookte mozzarella, aardappelen gevuld met ansjovis, bacon en salie uit de Dutch Oven, salade, aubergine….en als toetje hangop-met-vanalles! Het weer was wat onstuimig (bracht wel mooie vergezichten met zich mee) en het was prettig dat we binnen terecht konden om te eten. Oei, wat was het fijn om bij de Kleine Wildenberg te zijn!

IMG_20150429_182645 IMG_20150428_141713 IMG_20150428_204022 IMG-20150428-WA0007

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>