Pasta maken met buurvrouwen

Een groepje van 13 buurvrouwen vroeg ons of wij een kookworkshop pastamaken zouden willen geven bij een van de buufs thuis, met daarna een gezamenlijke maaltijd. Natuurlijk! Leuk! We wisten al het een en ander van pasta maken, maar toch voor de zekerheid van te voren¬†een echte Italiaan met een ongelooflijke kennis van, en passie voor de Italiaanse keuken gestrikt om ons nog even wat bij te spijkeren. Fantastico! Eenvoud boven alles, we zijn nog meer van de Italiaanse keuken gaan houden. Mille Grazie Guido Orsetti! Maar goed, terug naar de buurvrouwen en hun keuken. Het was een mooie ervaring, en pasta maken is ook best een heleboel werk. Zeker als het voor 13 hongerige dames gemaakt dient te worden. De beloning was dan ook groot, zo aan tafel met allemaal heerlijke gerechten. Goed gedaan Dames, en….een goede buur is beter dan een verre vriend!

10990056_915145681841570_606244760350313957_n

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>