Samenwerking met Houtgoed Diepenveen

We werden benaderd door een clubje, bestaande aan 13 frisse leuke jonge mannen en hun even leuke vrouwen die met elkaar eens in de zoveel tijd een  bijzonder samenzijn organiseren. Onze offerte waarbij we een workshop ‘borrelplank’ oftewel hapjesplank maken combineerden met een gezamenlijke maaltijd in een speciaal voor de gelegenheid aangeklede hooiberg bij www.houtgoeddiepenveen.nl, viel dan ook in goede aarde. En wat was het gezellig! De groep werd gesplitst in een houtbewerkingsploeg en een kookploeg. Waar gehakt wordt vallen spaanders; de borrelplanken werden met veel enthousiasme totaal naar eigen inzicht geschuurd, gefreesd en geboord en de kookploeg ging met evenveel enthousiasme de salades en bijgerechten maken (De Dames hadden het voorgerecht, hoofdgerecht en toetje al van te voren klaar gemaakt). Nou ja, we kunnen er een heel verhaal van maken….maar de fotos zeggen al genoeg!

IMG_20150530_184214 IMG-20150531-WA0001 IMG-20150531-WA0002

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>