Vrolijk van de aanvragen!

We zijn echt reuze vrolijk! Het is zo leuk en het geeft zoveel energie wanneer je met iets begint, en het blijkt dat mensen het echt waarderen en ervan genieten.  En dan vinden we het ook nog zelf heel leuk om te doen! De laatste tijd krijgen we namelijk steeds meer aanvragen voor extra workshops en nu ook voor catering. Niet omdat we advertenties zetten of omdat we een flyerbombardement boven Deventer hebben uitgevoerd maar via mond tot mond reklame. Dat is de beste reklame!  Er zijn zelfs  deelnemers aan de reguliere workshops die zich al drie keer hebben ingeschreven en telkens weer nieuwe mensen meenemen. Fans! En absolute ambassadeurs. En daar zijn we hartstikke trots op. We glimmen er zelfs een beetje van. Dus vanaf hier, dank voor het vertrouwen en nu we toch aan het bedanken zijn, vooral dank aan alle locaties waar we te gast mogen zijn en waar we als voorgerecht van die prachtige verhalen te horen krijgen!

Jet & Jentien

DSCN2324

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>