Met de Groeten van de Groenten

Jaaaaa! Daar was ie!!!! Die zwoele zomeravond met ondergaande zon, wuivend graan en tinkelende glazen. Wat een fantastische middag en avond hebben we gehad bij biologische tuinderij De Haverkamp op de Bannink. Al tijdens de hartelijke ontvangst door Jopie en Heleen, de eigenaren, wisten we dat dit een avond met een gouden randje zou zijn. Of een avond met een groenten randje. We moesten op deze warme zomerdag extra koeling inzetten en de boomgaard waar we gepland hadden onder de appelbomen te gaan zitten bood zelfs niet genoeg verkoeling. Jopie zaagde spontaan een grote tak van een andere hoge boom zodat we perfect eronder terecht konden om het eten te kunnen bereiden en aan tafel te gaan.

De rondleiding door Heleen was uitgebreid en informatief. Iedereen was onder de indruk van de grote hoeveelheden groenten (SLA!) die er worden verbouwd en afgezet. Uiteraard bevatte het hele menu de heerlijke producten die op De Haverkamp te koop zijn. Omdat het de laatste reguliere workshop voor de zomervakantie was én prachtig weer,  was iedereen echt al een beetje in een uitgelaten zomervakantiestemming. Gelukkig hebben we de fotos nog!

Fijne zomer gewenst,
zonnige groet van De Dames
SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>