Meedenken

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zo leuk! Steeds vaker worden we gevraagd mee te denken over allerlei ontwikkelingen. Op eetgebied, op workshopgebied, voor landgoederen, boerderijen. Bestaande concepten of juist nieuwe ideeën.  En   daar krijgen we zelf ook weer veel energie van. Lekker aan de keukentafel en brainstormen over wat mensen leuk vinden of vooral wat we zelf leuk vinden en waarvan we hopen dat het andere mensen ook aanspreekt. En met elkaar krijg je de mooiste ideeën. Zo bijzonder hoe dat werkt, op het laatst weet niemand eigenlijk meer wie er over begon maar ligt er toch een bijzonder nieuw idee, plan of aanpak op tafel waar iedereen zich bij betrokken voelt. En dan nog gaan   uitvoeren. Dat wel.  Want bedenken is één ding, maar ….aan de slag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>