Niet meer te stoppen!!!

Cornelis Troost

Zoals al eerder aangegeven verdiepen we ons in eet-en tafelcultuur. Wel vooral bij de ‘gegoede burgerij’ , bij de adel op landgoederen en kastelen. We lezen en (be)zoeken alles wat los en vast zit over dit onderwerp; (kook)boeken, lezingen, tentoonstellingen (Nederland Dineert, Gemeente Museum Den Haag, ook een fantastisch boek bij), …….We zijn niet meer te stoppen!!
Omdat het allemaal zo boeiend is en we dat graag willen vertellen, delen, laten weten, ….zijn we bezig met het ontwikkelen van een interactieve, belevingsvolle lezing hierover. En die valt te boeken! Binnenkort meer….!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>