Boerencamping met Sallandse kookworkshop

De Dames zijn een samenwerking aan gegaan met het Betere Boeren Bed, en meer specifiek met de familie Smale van Erve ‘t Wesselink in Schalkhaar waar zich een Betere Boeren Bed locatie bevindt. Het Betere Boeren Bed staat voor Niets moet Alles Mag, genieten van het buitenleven, kennismaken met (boeren)bedrijven in Nederland, Gastvrijheid, Slowfood….kortom, duidelijke overeenkomsten met de thema’s van De Dames van het Goede Eten. In het weekend van 17 -19 april koken we voor de gasten en er volgen nog data in juni en september. Voor meer informatie of boekingen zie : www.hetbetereboerenbed.nl of www.glampingindefield.nl 

BBB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>