Smakelijk Salland bij Het Wesselink Betere Boeren Bed in Schalkhaar

Nou, we hebben Salland even goed op de kaart gezet afgelopen weekend (17 -19 april)! Door Margriet Smale (gastvrouw van Wesselink Betere Boeren Bed in Schalkhaar) waren we gevraagd om samen met haar  en  man Henk Smale een weekend op te zetten om Salland meer te promoten en daarbij natuurlijk hun Betere Boeren Bed locatie. Door BBB was een aantal journalisten en fotografen van verschillende tijdschriften  uitgenodigd om bij Het Wesselink in een prachtige  safaritent te slapen en een Smakelijk Sallands weekend mee te maken op de melkveehouderij.

Op vrijdag ontvingen de gasten, waarvan de meeste met kinderen, van ons een zalig avondmaal – uit de Sallandse Pannemuts- . Zaterdagmiddag en -avond kookten we samen en werd er gegeten tussen de koeien en op zondag hadden Margriet en schoonzus Janny een geweldig Sallands ontbijt bereid midden in het weiland onder de perenbomen. We hebben boter gemaakt met de kids en de mannen waren rolbevestigend druk met vuur, vlees en ‘dutch ovens’. ‘t was prachtig weer en het werd een geweldig (Smakelijk Smale) weekend. Superlatieven schieten te kort, al zeggen we het onbescheiden zelf. Ook een keer zo’n Sallands Culinair weekend meemaken?  Zie www.glampinginthefield.nl of www.boerenbed.nl . Op onze site of facebook (of via facebook van Het Wesselink Betere Boeren Bed) kun je jezelf op de hoogte brengen van de data in juni en september.  Dus niet te missen eigenlijk……!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>