De Dames: workshops, catering, advies, prachtige verhalen en…genieten!

Kosten Workshops Per locatie ca € 45,00

Alles inclusief rondleiding,  3 gangen menu, drankjes en recepten

Aanmelden via info@hetgoede-eten.nl

Ook  voor groepen op aanvraag of heerlijke catering-met-een-verhaal-opdrachten.

 
 

Programma voorjaar 2017

(nog in ontwikkeling)

za. 28 januari Out- en indoorcooking bij Landgoed ‘T Rozendael in Heino

Fantastische locatie! We gaan heerlijk buiten, én binnen koken. Buiten knappert het houtvuur, waar de grote pan boven hangt en we gaan koken met de ideale ‘Dutch Ovens’, zoals de cowboys in 1700 ze al gebruikten. Binnen in het koetshuis is het goed toeven; samen hakken, snijden, bakken…tot we aan tafel gaan en kunnen genieten van de zelfbereide recepten. De familie van Ittersum geeft voorafgaand een rondleiding door de tuin, dus warme stappers aantrekken! Enkele moestuin elementen zijn recentelijk opgeknapt mede dankzij een bijdrage van de provincie.

vr. 3 febr.  Besloten kookworkshop bij “De Nieuwe Oorsprong” , Schalkhaar (vol)

Bij de Nieuwe oorsprong (zie www.nieuweoorsprong.nl) . Ambachtelijke streekwinkel met elke eerste zondag van de maand een streekmarkt, tal van activiteiten op het gebied van eten, voeding en moestuinieren en het uitgebreide kookboeken assortiment van Kookboekenwinkel Het Nieuwe Aaltje.

vr. 24 februari & 3 maart : Creatieve workshop “Dag van het Kasteel”

In opdracht van de Nederlandse Kastelenstichting (NKS) hebben we vorig jaar een creatieve workshop gegeven aan landgoedeigenaren tijdens een inspiratiesessie ter voorbereiding op de Landelijke Dag van het Kasteel, met het thema ‘Proef het verleden’. Ook dit jaar gaan we twee workshops geven, dit keer met het thema ‘rondom Kasteel & Buitenplaats’. Landgoedeigenaren die graag mee willen doen aan de landelijke dag van het Kasteel op tweede pinksterdag en die zich van te voren graag laten inspireren hoe ze deze dag kunnen invullen, worden van harte uitgenodigd op een van de twee data. www.kastelen.nl

Op aanvraag mogelijk:   Koken op Hout  en met de Dutch Oven (bij www.houtgoeddiepenveen.nl)

Prijs per locatie ca. € 45,00 pp Inclusief rondleiding, 3 gangen koken, drankjes, koffie/thee, recepten, …